Emre'den 5 Milyon Liralık ‘Lokma’

Emre'den 5 Milyon Liralık ‘Lokma’

A Milli Futbol Takımı ve Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu Emre Belözoğlu'ndan 5 milyon TL'lik Lokma

Emre'den 5 Milyon Liralık ‘Lokma’
16px
24px
04.05.2012 15:29
ABONE OLgoogle

A Milli Futbol Takımı ve Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu Emre Belözoğlu iş dünyasında da fırtına gibi esmeye hazırlanıyor. 32 yaşındaki milli futbolcu, İstanbul Rumelihisarı’ndaki ünlü mekanlardan Lokma Cafe’nin ortağı oldu.

5 milyon TL sermaye ile kurulan “Sütlüce Gıda Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi” unvanlı şirketin yüzde 50’si Emre Belözoğlu’nun babası Mehmet Belözoğlu’na ait. Şirkette Emre’nin şimdilik hissesi bulunmuyor. Şirketin diğer yarısı ise Sütiş’in veliahtı olan Emre Kocadağ’a ait.

Lokma Cafe, İstanbul Boğazı’nın en güzel yerlerinden biri olan Rumelihisarı’nda faaliyet gösteriyor.

Özellikle geniş kahvaltı seçeneğiyle öne çıkan bir mekan, ancak öğle ve akşam yemeklerinde de yoğun ilgi görüyor. Ayrıca catering bölümüyle, şirketlerin toplantı ve etkinliklerine de hizmet veriyor. Birçok ünlünün uğrak yerlerinden biri. Şirketin ortaklarından Emre Kocadağ, Mehmet Belözoğlu ile yüzde 50-50 ortak olduklarını belirtiyor.

Kocadağ, “Lokma’yı büyüteceğiz. Yeni şubeler açmayı planlıyoruz. İlk etapta İstanbul’da üç yeni yer açacağız. Lokma dışında mekanlar da açmak istiyoruz. Gıda alanında büyüme planlarımız var” diyor. Kocadağ, milli yıldız Emre ile ilgili sorularımızı ise cevapsız bıraktı. Bize gelen bilgilere göre Emre bu projeyle yakından ilgileniyormuş. Her detayını takip ediyormuş. Ortaklıkla ilgili resmi açıklama da yakın zamanda yapılacakmış...

Para dergisi

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde