Emir Sarıgül'le Fatoş Altınbaş Sarıgül çifti boşandı

Emir Sarıgül'le Fatoş Altınbaş Sarıgül çifti boşandı

Eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül ile Altınbaş Holding Onursal Başkanı Ali Altınbaş'ın kızı Fatoş Altınbaş Sarıgül'ün 11 yıllık evlilikleri sona erdi.

Emir Sarıgül'le Fatoş Altınbaş Sarıgül çifti boşandı
16px
24px
25.11.2019 05:39
ABONE OLgoogle

İki kızları olan çiftin, bir ay önce gizlice gittikleri mahkemede tek celsede boşandığı ortaya çıktı.

Boşanmayı Fatoş Altınbaş'ın istediği ve çiftin anlaşmalı olarak evliliklerini bitirdikleri ifade edildi. Sarıgül çiftinin fikir ve görüş ayrılıklarının getirdiği sorunlar nedeniyle bir süredir sorun yaşadıkları öne sürüldü.

Sabah'tan Bülent Cankurt konuyla ilgili şunları yazdı:

"Dün Emir Sarıgül'e ulaşmayı başardım ve kendisine neden ve nasıl boşandıklarını, bundan sonra ne yapacaklarını sordum. Üzgün olduğu ses tonundan da belli olan Emir Sarıgül, boşanmasıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

'FİKİR VE GÖRÜŞ AYRILIĞI EVLİLİĞİMİZİ BİTİRDİ'

Yaklaşık bir ay önce anlaşmalı olarak boşandıklarını söyleyen Emir Sarıgül şöyle devam etti:

"Eşimle aramda son zamanda fikir ve görüş ayrılıkları oluştu ve bu da sorunlara yol açtı. Bu yüzden eşimden boşanma talebi geldi ve ben de kabul ettim. Sessiz sedasız mahkemeye gidip tek celsede boşandık."

Emir Bey, "Boşandık ama görüşüyoruz, sık sık gidip çocuklarımı görüyorum. Zaten Fatoş ile Levent'te aynı binada altlı üstlü ofisi kullanıyoruz" deyip şöyle devam etti:

"Evliliğimi kurtarmak ve tekrar o eski mutlu günlerimize dönmek için büyük çaba sarf ediyorum." Mutsuzluğunu dile getirmekten çekinmeyen Emir Bey, umarım iki kızlarının hatırına evliliğini kurtarmayı başarır.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde