Elon Musk'tan kripto para uyarısı: Hepsi şakaydı

Elon Musk'tan kripto para uyarısı: Hepsi şakaydı

Tesla'nın ve SpaceX'in kurucusu Elon Musk, kripto paralar ile ilgili açıklamalarda bulundu. Geçen aylarda kripto para birimleri ile ilgili arka arkaya açıklamalar yaparak bazı Dogecoin gibi bazı birimlerin artmasına sebep olan Musk, "Bütün birikiminizi yatırmak çok da akıllıca olmaz" dedi.

Elon Musk'tan kripto para uyarısı: Hepsi şakaydı
16px
24px
08.05.2021 02:34
ABONE OLgoogle

Birkaç hafta önceye kadar kripto para birimleri ile ilgili açıklama yaparak, Tesla’nın kripto para ile satış yapacağını söyleyen ve kişisel olarak da kripto parayı geleceğin para birimi olarak lanse eden SpaceX ve Tesla’nın kurucusu Elon Musk dikkat çekici açıklamalarda bulundu.  Elon Musk, 'Dogecoin'i Ay'a götüreceğim' dedi, yükselişe geçti

2021’de kripto para birimlerinde büyük bir artışın arkasındaki isim olarak öne çıkan Musk bugün bir tweet atarak kripto para birimi ile ilgili uyarıda bulundu.

Milyonlarca takipçisi olan Musk, “Kripto paralar umut vadediyor fakat lütfen dikkatlice yatırım yapın. Öncelikle insanlar bütün birikimlerini kripto paraya yatırmamalı. Açıkçası bu çok da akıllıca bir hamle olmaz” dedi.  Elon Musk tweet attı, Bitcoin yine rekor kırdı

Dogecoin ile ilgili de açıklama yapan Musk, “Dogecoin’in yaratılması aslında bir şaka olarak başladı, esasında amaç kripto para ile dalga geçmekti. Şaka olarak icat edilen bir para birimi gerçek bir kripto para birimi halini aldı” ifadesini kullandı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde