Elon Musk 'karanlık oda'da dert yandı: Kendime işkence ediyorum

Elon Musk 'karanlık oda'da dert yandı: Kendime işkence ediyorum

SpaceX ve Tesla'nın sahibi Elon Musk, şirketleri arasına Twitter'ı da eklemesinin ardından, katıldığı bir toplantıda yorucu günlük iş yükünden yakındı.

Elon Musk 'karanlık oda'da dert yandı: Kendime işkence ediyorum
16px
24px
15.11.2022 04:24
ABONE OLgoogle

Endonezya'nın Bali adasındaki G-20 toplantısı öncesinde düzenlenen bir iş zirvesinde kendisiyle yapılan röportajda Elon Musk, "Açıkçası kendime yaptığım işkencenin miktarı bir üst seviyede" dedi. Sesi yorgun gelen Musk, Twitter'da eleştirilerin hedefine oturan revizyona liderlik ederken aslında 7/24 çalıştığını açıkladı.

Musk etkinlikte karanlık bir odada konuştu, milyarderin yüzü sadece mum ışığıyla görülebiliyordu. Twitter CEO'su röportaj başlamadan hemen önce elektriklerin kesildiğini söyledi.

Tesla'nın genişleyen satış operasyonu ve tedarik zincirleri sorulduğunda Musk, şirketin küresel operasyonlarını "büyük zorluklarla" yönettiğini söyleyerek, "Gerçekten çalışabileceğim en yüksek miktarda çalışıyorum, sabahtan akşama kadar, haftanın 7 günü. Açıkçası bu tavsiye edebileceğim bir şey değil" ifadelerini kullandı.

Milyarder hem elektrikli otomobil üreticisi Tesla ve uzay araştırma şirketi SpaceX hem de tünel kazma şirketi Boring Company'nin yanı sıra çeşitli diğer yan projelerin de en üst düzey patronu olmasıyla biliniyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde