Elon Musk'ın babasından ilginç sözler: Oğlum çok cimri

Elon Musk'ın babasından ilginç sözler: Oğlum çok cimri

Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk'ın babası Errol Musk, katıldığı bir radyo programında şaşırtıcı açıklamalarda bulundu.

Elon Musk'ın babasından ilginç sözler: Oğlum çok cimri
16px
24px
02.08.2022 08:07
ABONE OLgoogle

Musk, oğluyla gurur duymadığını ve Tesla kullanmadığını açıkladı. Elon Musk'ın zekasını kimden aldığı sorusuna da "Dehasını kapıdan geçen sütçüden almış olabilir” yanıtını verdi.

Dünyanın en zengin insanın 76 yaşındaki babası Errol Musk, Avustralya’da yayın yapan “Kyle ve Jackie O Show” adlı radyo programında konuştu. Musk, ailesinin Elon Musk için 'uzun zamandır pek çok şey yaptığını' ve oğlunun başarısının bundan kaynaklandığını söyledi. Elon Musk’ın 76 yaşındaki babası üvey kızından çocuk yapmasıyla ilgili sorulara verdiği yanıtla gündem oldu

Musk, “Sizin çocuğunuz bir dahi. Bu zekasını kimden aldı? O kadar değerli şey yarattı ki, bunu ondan alamazsınız. Oğlunuzla gurur duyuyor musunuz?” şeklindeki soruya şu şekilde yanıt verdi:

“Bu benim ya da Maye’nin (Elon Musk’ın annesi) işi değil. Dehasını kapıdan geçen sütçüden almış olabilir.”

Musk esprili yanıtının ardından sözlerine, “Biliyorsunuz, biz uzun zamandır çocukları için çok fazla şey yapan bir aileyiz, birdenbire bir şeyler yapmaya başlamış değiliz. Bu yüzden oğlumla gurur duymuyorum” diye konuştu.

Bununla birlikte Musk, çocuklarının uzun süredir 'ilginç şeyler' yaptığını ve milyarder oğlundan bir kez bile para almadığını söyledi.

NTV'nin haberine göre, Musk ailesinin babası 'gurur ve neşe' kaynağının Elon Musk’ın küçük kardeşi Kimbal Musk olduğunu söyledi. Dünyanın en zenginine şok! Çocuğu Elon Musk'ı reddetti

Şef ve girişimci olan 49 yaşındaki Kimbal Musk’ın, Colorado, Chicago, Clevelan, Memphis, ve Indianapolis'te restoranları bulunan The Kitchen Restaurant Group adlı bir şirketi bulunuyor.

Ağabeyi Elon Musk kadar zengin olmasa da Kimbal Musk da aynı zamanda bir milyarder.

Errol Musk, Elon Musk’ın iş başarısı söz konusu olduğunda mutlu olmadığını iddia ederek, "İlerleme konusunda hüsrana uğradı ve bu anlaşılabilir bir durum" dedi.

Diğer taraftan, Erol Musk’ın Yunanistan'da bir teknede yakın zamanda çekilmiş üstsüz fotoğraflarına atıfta bulunan Errol Musk, oğlunu daha sağlıklı beslenmeye teşvik ettiğini söyledi. Evim yok demişti! Elon Musk’ın mütevazı evi ilk kez görüntülendi

Musk, "Elon çok güçlü bir yapıya sahip ama kötü yemek yiyor. Ona, garcinia cambogia meyvesi ( ek egzersiz veya diyet yapmadan kilo vermeye yardımcı olabilecek bir gıda) tavsiye ettim” dedi.

Öte yandan Musk'a bir Tesla kullanıp kullanmadığı sorulduğunda, bunun yerine bir Bentley, Rolls Royce ve Mercedes-Benz sürdüğünü açıkladı.

Ayrıca oğlunun, kendisine hiçbir zaman para vermediğini söyleyen Musk, “Biz çok tutumlu, cimri bir aileyiz. Eğer bir şey harcamak istersem, neden sorusuna 100 tane cevap vermem gerekiyor. Elon çok tutumlu bir hayat yaşıyor. Her gün saat altıda işte oluyor. Bazen uzaya insan yerine 'gine domuzu' göndereceğini düşünüyorum” dedi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde