Elon Musk Twitter'ı satın aldı, Dogecoin uçtu

Elon Musk Twitter'ı satın aldı, Dogecoin uçtu

Milyarder iş adamı Elon Musk'ın Twitter'ı satın alacağı iddiasıyla gün içinde yükselişe geçen Dogecoin, dev satın almanın gerçekleşmesiyle ciddi değer kazanmaya başladı. Dogecoin, 22.15 itibarıyla yüzde 30'a yakın değer kazandı.

Elon Musk Twitter'ı satın aldı, Dogecoin uçtu
16px
24px
26.04.2022 05:22
ABONE OLgoogle

Milyarder iş adamı Elon Musk'ın Twitter'ı satın almasına onay çıktı. Twitter Yönetimi, Musk'ın 44 milyar dolarlık teklifine onay verdi. Gün içinde iddiaların somutlaşmasıyla birlikte yükselişe geçen Dogecoin, 44 milyar dolarlık satın almayla yüzde30'a yakın değer kazandı

Kredi çeken herkesi ilgilendiriyor! İşlemi yapmadan bir kez daha düşünün... Sigorta paranızı tek tuşla geri alabilirsinizHaberi Görüntüle

RESMİLEŞMESİ UÇURDU

Elon Musk'ın Twitter'a Hisse başına 54.20 Dolar teklifte bulunmuştu. Elon Musk'ın Twitter'ı satın almasıyla ilgili haberlerin gelmesinin kesinleşmesinin ardından Dogecoin, 22.15 sıralarında 0.17 dolardan işlem görüyor.

HAFTA SONU BULUŞTULAR

Elon Musk ve Twitter yönetimi satışa dair teklifi değerlendirmek için hafta sonu bir araya gelmişti. Masada bazı konuların bulunduğu ve zorlu olan maddeler nedeniyle anlaşmanın garanti olmadığı belirtiliyordu.

 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde