Elon Musk: Suikasta kurban gidebilirim

Elon Musk: Suikasta kurban gidebilirim

Elon Musk, kendisini 'mutlak düşünce özgürlükçüsü' olarak tanımladı

Elon Musk: Suikasta kurban gidebilirim
16px
24px
05.12.2022 18:35
ABONE OLgoogle

Twitter'ın yeni CEO'su Elon Musk, suikasta kurban gitme ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi.

Elon Musk, dün (4 Aralık) Twitter'ın Sohbet Odaları'nda iki saatlik soru cevap etkinliğine katıldı.

Musk, "Asla açık hava geçit törenine katılmayayım, şimdiden söyleyeyim. Dürüst olmak gerekirse, bana kötü bir şey olma ihtimali, hatta gerçek anlamda vurulma ihtimalim epey kayda değer. Birini öldürmek istiyorsanız bunu yapmak zor değil. Umarım öldürmezler, kader bana gülümser de böyle bir olay yaşanmaz. Ama kesinlikle bir risk var" dedi.

Kendisini 'mutlak düşünce özgürlükçüsü' olarak tanımlayan Musk, "Günün sonunda istediğimiz şey baskıya uğramadığımız bir geleceğimizin olması. Başkasına gerçekten zarar vermediğiniz sürece istediğinizi söyleyebilmelisiniz" ifadelerini kullandı.

Geçen ay Twitter CEO'su olan Musk, platformda 'genel af' başlatmış ve herhangi bir yasayı çiğnemeyen ve haksız yere kapatıldığını düşündüğü hesapları yeniden aktive etmişti. Musk'ın Twitter'ı satın almasının ardından eski ABD Başkanı Donald Trump'ın hesabı da açılmıştı. 

Musk ayrıca Twitter'ın Covid-19 dezenformasyonuna dair politikalarına da son vermişti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde