Elon Musk, Jeff Bezos'a ait diziyi yerden yere vurdu!

Elon Musk, Jeff Bezos'a ait diziyi yerden yere vurdu!

Tüm zamanların en pahalı dizisi unvanlı The Rings of Power, 25 milyon izlenme ile rekor kırsa da seyirciyi ikiye böldü. Tartışmalara Elon Musk da katıldı ve "Tolkien mezarında ters döndü" diyerek fitili tekrar ateşledi

Elon Musk, Jeff Bezos'a ait diziyi yerden yere vurdu!
16px
24px
06.09.2022 16:23
ABONE OLgoogle

The Lord of the Rings: The Rings of Power (Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri) ilk gününde dünya genelinde 25 milyon izleyiciye ulaşarak Amazon Prime Video'nun en iyi açılış yapan dizisi oldu. Buna rağmen dizi J.R.R. Tolkien okurlarında derin bir fikir ayrılığı yarattı.

İlk iki bölümü 2 Eylül Cuma günü Prime Video'da gösterime giren dizi için eleştiriler genel olarak iki başlıkta toplandı.

Projede Tolkien ruhunun yakalandığını düşünenler ve Tolkien'in diziden utanacağını savunanlar.

Sosyal medyada gündem olan polemik etkisi kaybetmek üzereyken Elon Musk tartışmanın fitilini tekrar ateşledi. 

Dünyanın en zengin insanı listesinde zirveye oynayan Tesla ve Space X’in CEO’su, en büyük rakiplerinden Jeff Bezos'un Amazon'una ait olan diziyi sadece iki tweet ile yerden yere vurdu.

Musk, The Rings of Power'ı (Güç Yüzükleri) "Tolkien mezarında ters döndü" ifadeleriyle eleştirdi. Elon Musk dizideki karakterleri ise “Neredeyse bütün erkek karakterler korkak, pislik ya da her ikisi. Yalnızca Galadriel cesur, zeki ve iyi” diyerek analiz etti.

Son zamanlarda Twitter ile davalık olduğu satın alma anlaşması ile gündemde olan ancak her dönem tweet'leri ile çok konuşulan Musk böylece dizi hakkında azalan polemiklerin tekrar başlamasına neden oldu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde