Elon Musk: Bitcoin tekrar yükselişe geçecek!

Elon Musk: Bitcoin tekrar yükselişe geçecek!

Tesla CEO'su Elon Musk, Bitcoin'in geleneksel finans dünyasında geniş kabul görme olasılığının yakın olduğunu ve bu nedenle dünyanın en popüler kripto para biriminin fiyatının tekrar yükselişe geçeceğini söyledi.

Elon Musk: Bitcoin tekrar yükselişe geçecek!
16px
24px
01.02.2021 12:42
ABONE OLgoogle

Dünya çapında üne kavuşmuş olan Tesla firmasının CEO'su girişimci Elon Musk, dünyanın en popüler kripto para birimi olan Bitcoin'in finans dünyasında geniş kabulünün yakın olduğunu, bu para birimine yatırım için geç kaldığını ancak Bitcoin'i desteklediğini belirtti.

Geçtiğimiz günlerde Musk'ın twitter profilinde "bio (biyografi)" kısmına hashtag olarak Bitcoin'i eklemesinden yaklaşık bir saat sonra Bitcoin yüzde 16 değer kazanarak 37 bin doların üzerine çıktı.   Bitcoin ne zaman 50 Bin Dolar olacak?

Clubhouse isimli sohbet uygulamasına davet üzerine katılan Musk, verdiği röportajda, "Bir Bitcoin destekçisiyim. Partiye geç kaldım ama bir destekçiyim. Ve sanırım Bitcoin, geleneksel finans uzmanları tarafından geniş kabul görmenin eşiğinde" açıklamasında bulundu. 

Diğer kripto para birimleri hakkında yeterli fikri olmadığını söyleyen Musk, "Bitcoin'in iyi ve değerli olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde