Elon Musk, Bitcoin'de yeni hedefi açıkladı

Elon Musk, Bitcoin'de yeni hedefi açıkladı

İş insanı Elon Musk, Bitcoin'in rekor kırması ve Ethereum'un 4 bin dolar direncini aşmasının ardından yeni bir tweet attı.

Elon Musk, Bitcoin'de yeni hedefi açıkladı
16px
24px
21.10.2021 12:59
ABONE OLgoogle

Kripto para birimlerinin Bitcoin liderliğinde başlayan yükselişi Ethereum'la sürüyor. Milyarder iş insanı Elon Musk ise kripto paralara ilgisini hemen her tweetinde vurguluyor.

Tesla'nın rekor kâr açıklamasının hemen ardından 37 bin 500 Bitcoin'i satmadığı da ortaya çıkan Elon Musk, Bitcoin'deki rekorla milyonlarca dolar kazanç sağladı.

Şaka coinlerine de merak salan ve Shiba Inu ile Dogecoin'in yükselmesinde de etkili olan Musk şimdi de en büyük kripto paralara göz dikti.

Musk'ın attığı tweette bir çift kripto paralardaki değişimi televizyon ekranından takip ediyor. Bitcoin ve Ethereum'un listelendiği ekranda Bitcoin için 69 bin dolar, Ethereum için de 4 bin 200 dolar rakamı dikkat çekiyor.

Bitcoin 66 bin 973 dolarla dün tarihi rekor kırarken Elon Musk'ın 69 bin dolar olan ekran görüntüsünü paylaşması kripto para çevrelerince manidar bulundu ve 69 bin dolar direncinin aşılabileceği şeklinde yorumlandı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde