Elon Musk, ABD Başkanı Biden'le dalga geçti: O hala uyuyor

Elon Musk, ABD Başkanı Biden'le dalga geçti: O hala uyuyor

Inspiration4 özel yörünge misyonunun başarıyla tamamlanmasının ardından SpaceX CEO'su Elon Musk, rakipleri bile başarıyı kutlarken, ABD Başkanı Joe Biden'in neden bu başarıyı görmezden geldiği sorulduğunda "O hala uyuyor" yanıtını verdi.

Elon Musk, ABD Başkanı Biden'le dalga geçti: O hala uyuyor
16px
24px
20.09.2021 13:03
ABONE OLgoogle

SpaceX'in Inspiration4 misyonu, sadece 3 gün sürmesine rağmen birçok uzay ve havacılık otoritesi tarafından takdirle karşılandı.

Bu yüzden ABD'li milyarder girişimci Elon Musk, başarının Beyaz Saray'dan en azından bir teşekkürü hak ettiğini düşünüyor.

Musk, "ABD Başkanı, St. Jude için yüz milyonlarca dolar toplanmasına yardımcı olan en yeni dört Amerikan astronotunu kabul etmeyi bile reddetti... Bunun neden olduğuna dair teoriniz nedir?" sorusunu "O hala uyuyor" şeklinde yanıt verdi.

?ref_src=twsrc%5Etfw">September 19, 2021

ABD'li girişimci, görünüşe göre şakayla karışık eski ABD Başkanı Donald Trump'ın Biden için 'Uykulu Joe' lakabına göndermede bulundu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde