Elektrikler gitti-geldi, Başakşehir şampiyon oldu!

Elektrikler gitti-geldi, Başakşehir şampiyon oldu!

33. haftada Medipol Başakşehir, Süper Lig'de Trabzonspor'un İttifak Holding Konyaspor'a 4-3 yenilmesiyle bitime bir hafta kala şampiyon oldu.

Elektrikler gitti-geldi, Başakşehir şampiyon oldu!
16px
24px
19.07.2020 23:03
ABONE OLgoogle

Medipol Başakşehir, Süper Lig'in 33. hafta maçında Hes Kablo Kayserispor ile Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda karşılaştı. Medipol Başakşehir'in, takipçisi Trabzonspor'un İttifak Holding Konyaspor'a yenilmesiyle bitime bir hafta kala şampiyonluğu garantiledi.

üper Lig'in 33. haftasında Hes Kablo Kayserispor'u 1-0 yenen Medipol Başakşehir, bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Turuncu-lacivertli takımın 1-0 üstünlüğü ile devam eden karşılaşmanın 66. dakikasında stattaki teknik aksaklık nedeniyle bir anda elektrikler kesilmişti.

Mücadele 17 dakikalık aradan sonra kaldığı yerden sürdü.

Süper Lig'in 33. haftasında Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanan Medipol Başakşehir - Kasyerispor mücadelesi öncesinde iki takım futbolcuları seremoniye 'Kadına şiddete dur de' tişörtleriyle çıktı.

Elektrikler gitti, maç 17 dakika durdu

Fatih Terim Stadyumu'nda oynanan Medipol Başakşehir - Kayserispor karşılaşması sırasında elektrikler gitti. Müsabakanın 66. dakikasına girildiği sırada bir anda stadyumun elektrikleri kesildi.

Gerekli çalışmaların yapılmasının ardından 17 dakika sonra mücadele kaldığı yerden devam etti. Müsabakada 66. dakikada turuncu-lacivertlilerin üstünlüğünde yarıda kalmıştı.

Elektrikler ikinci kez kesildi

Medipol Başakşehir - Kayserispor maçında Fatih Terim Stadyumu'nda elektrikler 2. kez kesildi.

Müsabakanın 84. dakikasında elektrikler bir kez daha gitti ve müsabaka durdu. 8 dakikalık aranın ardından elektrikler tekrar geldi ve mücadele kaldığı yerden devam etti.

Karşılaşmayı 1-0 kazanan Medipol Başakşehir, 2019-2020 sezonunun şampiyonu oldu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde