El Salvador Devlet Başkanı: Bitcoin diyarı El Salvador’dan tüm Türkiye’ye selamlar

El Salvador Devlet Başkanı: Bitcoin diyarı El Salvador’dan tüm Türkiye’ye selamlar

El Salvador Devlet Başkanı Nayib Bukele, sosyal medya hesabından "Öncelikle Bitcoin diyarı El Salvador’dan tüm Türkiye’ye selamlar" şeklinde bir paylaşım yaptı.

El Salvador Devlet Başkanı: Bitcoin diyarı El Salvador’dan tüm Türkiye’ye selamlar
16px
24px
20.01.2022 05:08
ABONE OLgoogle

Resmi temaslarda bulunmak üzere Türkiye'ye gelecek olan El Salvador Devlet Başkanı Nayip Bukele, sosyal medya hesabından Türkçe bir paylaşımda bulundu. Bir televizyon programında gündem olan sözlere atıfta bulunan Bukele, “Öncelikle, #Bitcoin diyarı El Salvador’dan tüm Türkiye’ye selamlar” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, El Salvador'dan Türkiye'ye Devlet Başkanı düzeyinde yapılacak bu ilk ziyaret sırasındaki görüşmelerde, Türkiye-El Salvador ikili ilişkileri tüm boyutlarıyla ele alınacak.

?ref_src=twsrc%5Etfw">January 19, 2022

ERDOĞAN İLE GÖRÜŞECEK

 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde El Salvador Cumhurbaşkanı Bukele'yi resmi törenle karşılayacak, baş başa ve heyetler arası görüşmeler ile anlaşmaların imza töreni ve ortak basın toplantısının ardından onuruna resmi akşam yemeği verecek.

El Salvador'dan Türkiye'ye Devlet Başkanı düzeyinde yapılacak bu ilk ziyaret sırasındaki görüşmelerde, Türkiye-El Salvador ikili ilişkileri tüm boyutlarıyla ele alınacak.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde