Ekrem İmamoğlu'nun Doğum Haritası ne diyor?

Ekrem İmamoğlu'nun Doğum Haritası ne diyor?

31 Mart'ta İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı'nı kazanan, ancak daha sonra Yüksek Seçim Kurulu (YSK) kararıyla mazbatası geri alınan Ekrem İmamoğlu'nun Doğum Haritası ne diyor?

Ekrem İmamoğlu'nun Doğum Haritası ne diyor?
16px
24px
30.05.2019 07:10
ABONE OLgoogle

4 Haziran 1971 Akçaabat doğumlu olan Ekrem İmamoğlu’nun doğum haritasını yorumlayan  astroloji uzmanı Nihan Urel, İmamoğlu'nun önümüzdeki dönemde karşısına çıkan zorluklarla çok mücadele edeceğini, yılmayacağını, beklemediği insanlardan bir çok engellemeyle ve maniplasyonla karşılaşacığını söyledi.

Mücadeleden vazgeçecek bir yapısı olmadığını, duygusal davranmayacağını özellikle belirtirken, en çok avantajını yaşayacağı şeyin, doğum haritasındaki açıların sonucu toplumunun her kesimiyle flört etmesi, hızlı ve mantıklı zekası ve çok hızlı aksiyon alması olduğunu belirtti.

Nihan Urel inşaat dünyasının ünlü reklamcısı. Bugüne kadar inşaat sektöründeki müşterilerinin aynı zamanda astrolojik danışmanlığını da yapan , müşterilerinin projeye başlama tarihleri, kat karşılığı anlaşma tarihlerini yıldızlara göre belirleyen Nihan Urel bu yeteneğini ve bilgisini artık herkesle paylaşıyor.

İŞTE NİHAN UREL'İN İMAMOĞLU HAKKINDAKİ YORUMLARI...

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde