Ekrem İmamoğlu bayrak açtı! Değişim mesajı verdi

Ekrem İmamoğlu bayrak açtı! Değişim mesajı verdi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından yaptığı değişim mesajlarını yineledi. İmamoğlu yaptığı açıklamada, “"Değişimin bir kurul, heyet değişimiyle olmayacağının farkındayız. Değişim talebini en güçlü şekilde ifade etmeye devam ediyorum” dedi.

Ekrem İmamoğlu bayrak açtı! Değişim mesajı verdi
16px
24px
07.06.2023 14:52
ABONE OLgoogle

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçimlerin ardından yaptığı ‘değişim’ açıklamalarını sürdürüyor. CHP'nin MYK'deki görevlendirmelerine atıf yapan İmamoğlu, "Değişimin bir kurul, heyet değişimiyle olmayacağının farkındayız. Değişim talebini en güçlü şekilde ifade etmeye devam ediyorum. Değişimi toplum istiyor, kulağını buna tıkayarak yol yürümek olmaz" dedi.

Ekrem İmamoğlu açıklamalarına şöyle devam etti:

"Devletimiz, milletimiz her şeyin önünde yer almıştır benim için. Siyasi partiler hizmet aracıdır. Değişim meselesi önemli, değişim çok önemli bir kavram. Geçtiğimiz hafta net olarak güçlü bir değişimden bahsetmişti. Köklü, detaylı bir değişim içeren kavramlar ifade etmişti.

“GÖREV ALMAKTAN ÇEKİNMEM”

Değişim anlayışını en güçlü şekilde talep eder haldeyim. Değişim sadece kurul ile olmaz. Her kesimin ne ses çıkardığını anlamamız şart. Mesele bir kurul meselesi değildir. Değişimi toplum istiyor, kulağını buna tıkayarak yol yürümek olmaz. Görev almaktan çekinmem."

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde