Ekrem İmamoğlu-Binali Yıldırım ortak yayının tarihi ve saati belli oldu

Ekrem İmamoğlu-Binali Yıldırım ortak yayının tarihi ve saati belli oldu

Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu'nun karşı karşıya geleceği orta yayın 16 Haziran Pazar günü saat 21.00'de yapılacak.

Ekrem İmamoğlu-Binali Yıldırım ortak yayının tarihi ve saati belli oldu
16px
24px
10.06.2019 13:44
ABONE OLgoogle

23 Haziran'da yapılacak İstanbul seçimleri öncesi CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu ile AK Parti'nin adayı Binali Yıldırım'ın katılacağı ortak yayın 16 Haziran Pazar günü saat 21.00'de, Gazeteci İsmail Küçükkaya moderatörlüğünde Lütfü Kırdar Kongre Merkezi'nde yapılacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Engin Altay, Ekrem İmamoğlu- Binali Yıldırım ortak yayını konusunda bir görüşme daha yaptı.

AK Partili Mahir Ünal yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sayın Binali Yıldırım ve Millet İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sayın Ekrem İmamoğlu 16 Haziran 2019 Pazar 21.00 canlı yayında bir araya gelecektir. Canlı yayın herhangi bir kanalda değil tüm kanallarda yayınlanacak şekilde ortak yayınla gerçekleştirilecektir. Yayının Moderatörlüğünü İsmail Küçükkaya gerçekleştirecektir"

CHP'li Engin Altay ise şunları söyledi:

 

"Moderatör Sayın İsmail Küçükkaya her bir adaya eşit sürede aynı soruların sormak suretiyle bu yayını gerçekleştirecek. Eşit süre ve soru ilkesi çerçevesinde bir program gerçekleşecek. Canlı yayın İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

Canlı yayının teknik hizmetlerini AK Parti ve CHP tarafından görevlendirilmiş orak bir teknik ekip yürütecek. Hiçbir televizyon kanalına ait olmayan özel bir servis sağlayıcı ekip tarafından canlı yayın süresi boyunca uyduya bu servis edilecek.

Türkiye’deki bütün yayın kuruluşları bu yayınları alıp istemeleri halinde servis edeceklerdir. Mahir bey ile iki gündür yürüttüğümüz görüşmeler sonrasın 6 maddelik mutabakat metni ortaya çıktı"

İMAMOĞLU'NDAN AÇIKLAMA

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, açıklamanın ardından Twitter'dan bir mesaj yayımladı. İmamoğlu, "16 Haziran Pazar günü saat 21.00’de @KucukkayaIsmail moderatörlüğünde sizinle İstanbul’u tüm yönleriyle konuşmaktan büyük keyif alacağım. Başarılar dilerim @BY" dedi. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde