Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş uyardı: Bu Coin'lerin yüzde 90’ı batacak

Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş uyardı: Bu Coin'lerin yüzde 90’ı batacak

Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan son dönemde dünyada olduğu gibi ülkemizde de popülaritesi artan kripto para piyasasına ilişkin gece çarpıcı bir yorumda bulundu.

Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş uyardı: Bu Coin'lerin yüzde 90’ı batacak
16px
24px
19.04.2021 09:26
ABONE OLgoogle

Sosyal medya hesabından kripto paraların yatırım tavsiyesi olamayacağını vurgulayan Demirtaş, “Unutmayın, bu coin veya tokenların % 90'ı B-A-T-A-C-A-K !” ifadesini kullandı.

Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş, dünyada olduğu gibi Türkiye’de de popülaritesi artmaya başlayan kripto paralara ilişkin çarpıcı yorumlarda bulundu.

Dün gece sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Demirtaş, daha öncede bir çok kez ifade ettiği gibi kripto paraların yatırım tavsiyesi olamayacağına dikkat çekti. Demirtaş kripto para yatırımcılarının yüzde 90’ının batacağını söyledi.

Demirtaş’ın o paylaşımlarında; “Elbette 1000 kere söylediğim şeyi tekrar etmeye gerek yok ,yatırım tavsiyesi değildir. Unutmayın, bu coin veya tokenların %90'ı B-A-T-A-C-A-K !” ifadelerini kullandı.

Katıldığı bir TV programında da, son zamanların en revaçta yatırım araçlarından biri olan kripto paralar üzerine konuşan Demirtaş “Şu anda dünyada 9 binin üzerinde ‘token’ ve ‘coin’ var. Öncelikle bu bir devrim. İnternet nasıl bir devrimse bu da, onun gibi bir devrim. Ancak 9 bin tane coin içerisinde yüzde 90’ı da batacaktır. Bunların batacak olmasının nedenleri başka, diğerlerinin gelecek vaat edecek olmasının nedenleri başka. Toplamda bu teknolojinin bir devrim olmasının nedenleri başka” ifadelerini kullandı.  

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde