Eczacıbaşı'yla müstakbel evler için erken barış mı yapıldı?

Eczacıbaşı'yla müstakbel evler için erken barış mı yapıldı?

Eczacıbaşıların Bodrum Cennet Koyu'ndaki arazilerinde tek bir bina olduğu, emlak barışına konu olan diğer yapıların ise sadece kağıt üstünde kaldığı iddia ediliyor.

Eczacıbaşı'yla müstakbel evler için erken barış mı yapıldı?
16px
24px
17.09.2021 13:39
ABONE OLgoogle

Geçen hafta Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı'nın polisiye film sahnelerini aratmayan bazı görüntüleri basına yansıdı.

Bu noktada konuyla alakalı olduğunu düşündüğümüz bir bilgi aldık. Öğrendiğimize göre Eczacıbaşı ailesi emlak barışı sırasında tartışmaların odağındaki arazide dört bina olduğunu söyleyerek devletle barışmış.

Vergisini ödemiş. Onlarca hatta yüzlerce başka örneğinde olduğu gibi yasal hakkını kullanıp binaları için izin almış. Buraya kadar her şey normal görünüyor.  Bülent Eczacıbaşı'nın silahlı adamları şantiye bastı iddiası!

Ancak iddiaya göre Eczacıbaşıların Bodrum Cennet Koyu'ndaki meşhur arazilerinde tek bir bina var. Yani o emlak barışına konu olan diğer yapılar aslında kağıt üstündeymiş.

Bir başka anlatımla daha sonra yapılacak evler için öncesinde barış yapılmış.  Bodrum'daki skandal olayda Eczacıbaşı'nın ifadesi ortaya çıktı!

Şimdi Bodrum'da en çok konuşulanlardan biri de bu iddia. Dediğimiz gibi bu bir iddia. Ancak taraflardan biri olan belediye bu iddiayı yalanlamıyor.

Para Dergisi

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde