Eczacıbaşı'ndan resmi açıklama: Maalesef acı haber geldi; kazada kurtulan olmadı

Eczacıbaşı'ndan resmi açıklama: Maalesef acı haber geldi; kazada kurtulan olmadı

İtalya’nın Toskana Bölgesi’ne bağlı Lucca kentinden kalkan ve içerisinde 4’ü Türk 6 yolcu ile 1 İtalyan pilotun bulunduğu helikopterin kalkıştan kısa bir süre sonra radardan kaybolduğu bildirildi.

Eczacıbaşı'ndan resmi açıklama: Maalesef acı haber geldi; kazada kurtulan olmadı
16px
24px
11.06.2022 15:54
ABONE OLgoogle

Kaybolan Türk vatandaşlarının Eczacıbaşı çalışanları olan Arif Cez, İlker Uçar, Serhat Kenar, Altuğ Erbil olduğu açıklandı. Eczacıbaşı Topluluğu, yaptığı açıklamada helikopterde bulunan çalışanlarının hayatlarını kaybettiğini açıkladı.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İtalya’da kalkışından kısa bir süre sonra radardan kaybolan ve üç gündür arama çalışmaları süren helikopterden maalesef acı haber geldi. Arama ekiplerinin, bugün öğle saatlerinde helikopterdeki yedi kişinin cansız bedenlerine ulaştıkları açıklandı.

Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri kuruluşumuzda çalışan ve helikopterde bulunan Fabrikalar Direktörümüz Altuğ Erbil, Temizlik Kağıtları Yalova Fabrika Müdürümüz Arif Cez, Yatırım Projeleri Müdürümüz İlker Uçak ve Manisa Fabrika Üretim Yöneticimiz Serhat Kenar’ı kaybetmenin büyük acısı ve üzüntüsü içerisindeyiz.

Elim bir kaza sonucu hayatlarını kaybeden arkadaşlarımıza, helikopter pilotuna ve diğer yolculara Allah’tan rahmet, başta ailelerine ve tüm yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde