Eczacıbaşı'na ikinci torun geldi!

Eczacıbaşı'na ikinci torun geldi!

Esra Eczacıbaşı-Murat Coşkun çiftinin oğulları dünyaya geldi. Çift, dedeleri Nejat Eczacıbaşı ve Nejat Halulu’ya ithafen oğullarına “Nejat Kaya” ismini verdi.

Eczacıbaşı'na ikinci torun geldi!
16px
24px
12.04.2021 08:47
ABONE OLgoogle

Eczacıbaşı Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı ve eşi İstanbul Modern Yönetim Kurulu Başkanı Oya Eczacıbaşı, ikinci torunlarını kucaklarına almanın mutluluğunu yaşıyor.

Eczacıbaşı çiftinin 2018 yılında Paladin Yatırım’ın kurucu ortağı Murat Coşkun’la nikâh masasına oturan kızları Esra Eczacıbaşı Coşkun, geçtiğimiz hafta anne oldu. Çift, oğullarına “Nejat Kaya” ismini verdi.

Oğullarına “Kaya” diye seslenecek olan çift, aile büyüklerini onurlandırmak için “Nejat” ismini de başına koydu.

Esra Eczacıbaşı Coşkun’un dedesi, Türkiye’deki ilaç sanayisinin kurucusu Nejat Eczacıbaşı hepimizin malumu... Meğer Murat Coşkun’un dedesinin adı da “Nejat”mış. O dede ise İzmir’in önde gelen isimlerinden, 2008 yılında vefat eden Tariş’in eski genel müdürü Nejat Halulu.

Esra Eczacıbaşı-Murat Coşkun, Genç Türkiye Cumhuriyeti’nin bugünlere gelmesine büyük katkısı olan “Nejat Dedeler”e vefalarını bu şekilde göstermiş, çok da güzel yapmışlar.

Mehmet Üstündağ/Kelebek

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde