Ece Erken'i ağlatan doğalgaz faturası!

Ece Erken'i ağlatan doğalgaz faturası!

Ünlü sunucu Ece Erken, yine yüklü miktarda gelen doğal gaz faturasını paylaştı. Geçen aylarda 3 bin lira gelen faturasını paylaşarak isyan eden Erken'e bu kez "Yok artık" dedirten bir fatura kesildi. Zamlara tepki gösteren Ece Erken, bakın ne yazdı?

Ece Erken'i ağlatan doğalgaz faturası!
16px
24px
23.02.2023 14:57
ABONE OLgoogle

Eşinin öldürülmesinden sonra günlerce sosyal medyada gündem olan Ece Erken, bu kez doğal gaz faturasıyla gündeme geldi. Yüklü faturalar ödeyen Erken'e bu kez 4 bin liralık gaz faturası geldi. O faturayı sosyal medya hesabından yayınlayan ünlü sunucu isyan etti.

ECE ERKEN DOĞAL GAZ FATURSASINA İSYAN ETTİ

Bir dönem Söylemezsem Olmaz programında sunuculuk yapan daha sonra hakkında çıkan yasak aşk iddiaları yüzünden programdan ayrılan Ece Erken, Mahmut Şafak Yazıcıoğlu ile evlenmişti

Eşinin silahlı saldırıya uğramasından sonra üzün süre psikolojik destek aldığı söylenen Erken, evine gelen doğal gaz faturasıyla yeniden yıkıldı.

EVE GELEN FATURAYA İSYAN ETTİ

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Ece Erken 4 bin 85 TL'lik faturayla şoke oldu. Sunucu paylaşımına "Kira gibi" yorumunda bulundu.

Ece Erken daha önce de 3000 lira gelen faturası için isyan etmişti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde