Ebru Yaşar İle Yılbaşı Özel bu gece tv100'de

Ebru Yaşar İle Yılbaşı Özel bu gece tv100'de

Ünlü sanatçı Ebru Yaşar, yılbaşı gecesi tv100 ekranında unutulmaz bir konsere imza atacak. Güçlü yorumcu en sevilen şarkılarıyla ekran başındaki izleyicilerin evine konuk olacak.

Ebru Yaşar İle Yılbaşı Özel bu gece tv100'de
16px
24px
31.12.2020 13:59
ABONE OLgoogle

"Beni ben yapan şarkılarla sevenlerimin karşısında olacağım" diyen Türkiye'nin en güçlü seslerinden Ebru Yaşar, yılbaşında tv100 ekranlarında olacak.

İzleyenler, Ebru Yaşar'ın dinlenme rekorları kıran "Kalmam" şarkısının yanısıra en sevilen eserlerini dinleme şansı bulacak.

Yeni yılda yeni bir albümle hayranlarıyla buluşacağını söyleyen Ebru Yaşar, zorluklarla geçen 2020'ye veda edip 2021'e umutlarla girmek için herkesi ekran başına davet etti.

Yeni yılda herkes gibi özellikle pandeminin bitmesini dilediğini ifade eden Ebru Yaşar, sevdikleriyle araya mesafe koymanın kendisi için zor olduğunu ifade etti. Yeni yılda ilk defa evde olacağını söyleyen Ebru Yaşar, bu nedenle sevenlerinin karşısında bir konserle olmak istediğini ifade etti.

2021'den en büyük dileğinin başta sağlık olduğunu ifade eden Yaşar, "Bol konserli, insanların mutlu olduğu yeni bir yıl diliyorum" dedi.

tv100'de Ebru Yaşar İle Yılbaşı Özel saat 23.00'da.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde