Ebru Gündeş’ten Erdoğan’a: Eşim Reza Türkiye’ye zarar verebilir

Ebru Gündeş’ten Erdoğan’a: Eşim Reza Türkiye’ye zarar verebilir

Ebru Gündeş, kocası Reza Zarrab ile ilgili kaygılarını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yakın çevresine iletmiş. Ebru Gündeş Erdoğan'a haber göndermiş: "Eşim Reza Türkiye'ye zarar verebilir."

Ebru Gündeş’ten Erdoğan’a: Eşim Reza Türkiye’ye zarar verebilir
16px
24px
01.12.2017 12:53
ABONE OLgoogle

Türkiye gazetesinden Yücel Kayaoğlu'nun haberine göre Ebru Gündeş, kocası Reza Zarrab ile ilgili kaygılarını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yakın çevresine iletmiş. Ebru Gündeş Erdoğan'a haber göndermiş: "Eşim Reza Türkiye'ye zarar verebilir."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 18 ilden 53 milletvekiliyle AKP Genel Merkezi’ndeki buluşmasında bazı yöneticiler ABD’deki Reza Zarrab davasını gündeme getirdi.

GÜNDEŞ YAKIN ÇEVRESİNE AÇIKLAMIŞ

Toplantıda konuşulana göre, Zarrab’ın 2016 yılında ABD’de tutuklanmasının ardından Ebru Gündeş, Erdoğan’ın yakın çevresine “Eşimin ABD’ye gidişi sıradan bir olay değil. Türkiye’ye zarar verecek bir tutum içine girebilir” diyerek endişesini anlattı.

Erdoğan da ABD’de görülen Reza Zarrab davasıyla ilgili, Türkiye’nin İran ile ticari ve enerji ilişkisi olduğunu söyledi, “Davadan ne çıkarsa çıksın biz doğru olan yaptık, ambargoyu delmedik” yorumunda bulundu. Ebru Gündeş’in sözleri için ise Erdoğan, “Abdestimden şüphem yok ki, namazımdan şüphem olsun” diye konuştu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde