Dünyanın en zengini Elon Musk'ın yeni sevgilisi kim çıktı?

Dünyanın en zengini Elon Musk'ın yeni sevgilisi kim çıktı?

SpaceX ve Tesla'nın CEO'su Elon Musk, 17 Şubat'ta Los Angeles'ta özel jetinden gizemli bir kadınla inerken görüntülenmişti.

Dünyanın en zengini Elon Musk'ın yeni sevgilisi kim çıktı?
16px
24px
22.02.2022 08:04
ABONE OLgoogle

Musk'a yakın bir kişi, söz konusu kadının Avustralyalı oyuncu Natasha Bassett (27) olduğunu ve birkaç aydır çıktıklarını söyledi.

Sabah'tan Mevlüt Tezel'in yazısına göre Dünyanın en zengin insanının kiminle çıktığı elbette merak uyandırır. Natasha Avustralya- Sydney doğumlu, 2019 yılında New York'a yerleşti.

George Clooney ve Scarlett Johansson ile birlikte 2016 yılı yapımı 'Hail!' filmi ve 'Caesar'da rol alan Bassett, 2017'de vizyona giren ve Britney Spears'ın hayatının anlatıldığı Britney Ever After'da da ünlü şarkıcıyı canlandırmıştı.

Oyuncu, 33 film ve dizide genelde küçük rollerde kamera karşısına geçmiş.

Sosyal medyada "Dünyanın en zengini ama Grimes gibi bu da güzel değil. Adam çirkin seviyor" gibi yorumlar yapıldı.

Elbette güzellik anlayışı tartışılır. Bassett belki bir kainat güzeli değil ama 'çirkin' denilmeyi de hak etmiyor.

Peki, insanlığı Mars'a taşımaya kararlı en zengin girişimciyle sevgili olmak nasıl bir şey? Bu sorunun yanıtını eski sevgili Grimes, ayrılık acısını anlattığı 'Player of Games (Oyunların Oyuncusu) şarkısında şöyle dile getirmişti: "En büyük oyuncuya aşığım ama o her zaman oyunu benden daha çok sevecek..."

Yani Grimes, Musk'ın bilgisayar oyunlarını kendisinden çok sevdiğini söyledi.

27 yaşında milyoner olmadan önce video oyunları tasarlayan Musk, aradan yıllar geçse de "Halo" adlı video oyununu hâlâ tutkuyla oynadığını da söyledi.

Aslında oyun bağımlılığı çağımızın en önde gelen ayrılık nedenlerinden biri. Musk'ın hem işleri yoğun hem de oyun bağımlısı. Bassett de onu herhalde sadece jet yolculuklarında görüyordur.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde