Dünyanın en zengin ailesinin varisi ATV kazasında hayatını kaybetti

Dünyanın en zengin ailesinin varisi ATV kazasında hayatını kaybetti

Ben Goldsmith ile Kate Rothschild'ın 15 yaşındaki kızları Iris Annabel Goldsmith, ATV kazası sonucu hayatını kaybetti

Dünyanın en zengin ailesinin varisi ATV kazasında hayatını kaybetti
16px
24px
11.07.2019 20:46
ABONE OLgoogle

Dünyanın en güçlü aynı zamanda en karanlık ailesi olarak nitelendirilen Rothschild'ler ile onlar gibi bankacılık alanında Avrupa'da etkili ailelerden biri Goldsmith'ler ortak bir acıyla sarsıldı. İki ailenin torunu olan 15 yaşındaki Iris Annabel Goldsmith yaşamını yitirdi.

İngiliz Goldsmith Ailesi’nin en zengin ismi James Goldsmith’in oğlu Ben Goldsmith ile Rothschild Ailesi’nin torunu Kate Rothschild’in kızları 15 yaşındaki Iris Annabel Goldsmith'in, kullandığı ATV’nin kaza yapması sonucu hayatını kaybettiği açıklandı. 

İngiliz Goldsmith Ailesi’nin en zengin ismi James Goldsmith, 20’nci yüzyılın en ünlü milyarderlerinden biriydi. Goldsmith’in 38 yaşındaki oğlu Ben Goldsmith, bankacılık devi Rothschild Ailesi’nin 37 yaşındaki torunu Kate Rothschild ile 16 yıl önce evlenerek geleneği sürdürmüştü.

SERVETİN EN BÜYÜK MİRASÇISIYDI

7 yıl önce ayrılan çiftin serveti 335 milyon euro civarında. Çiftin ilk çocukları Iris Annabel Goldsmith, bu servetin en büyük mirasçısıydı.

Yatılı okuyan 15 yaşındaki Iris, yaz tatilini ailesinin İngiltere Somerset’teki çiftliğinde geçiriyordu. Iris, dün çiftliklerinde kullandığı ATV aracıyla takla attı. Ters dönen araçta sıkışarak hayatını kaybetti.

Hem İngilere hem de dünyanın en güçlü para hanedanlarından iki ailenin varisinin ölümü ülkede şok etkisi yarattı.

Goldsmith’in, Rothschild ile evliliğinden 13 ve 11 yaşlarında iki oğulları var.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde