Dubai’de gökdelende çıplak poz veren bir grup kadın gözaltına alındı

Dubai’de gökdelende çıplak poz veren bir grup kadın gözaltına alındı

Dubai’de bir gökdelenin balkonunda ünlü bir firmanın web sitesi çekimleri için çıplak poz veren bir grup kadın, polis tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan kadınların bin sterlin para cezası ve 6 aya kadar hapis cezasıyla karşı karşıya kaldığı belirtildi.

Dubai’de gökdelende çıplak poz veren bir grup kadın gözaltına alındı
16px
24px
05.04.2021 11:18
ABONE OLgoogle

Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) en yüksek nüfuslu emirliği Dubai'nin Marina bölgesindeki bir gökdelende balkonunda çıplak poz veren kadınlar gözaltına alındı. Kadınların balkonda yan yana poz verdiği fotoğraf ve görüntüler viral oldu.

?Yerel medya, bir grup kadının ünlü bir firmaya ait web sitesi çekimleri nedeniyle çıplak poz verdiğini aktardı.

Dubai polisinden yapılan açıklamada ise 'uygunsuz bir videoda yer alan bir grup kadının’ gözaltına alındığı ve savcılığa sevk edildiği belirtildi.

?ref_src=twsrc%5Etfw">April 5, 2021

Gözaltına alınan kadınların, Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) kamu ahlakı yasalarını ihlal ettikleri gerekçesiyle bin sterlin para cezası ve 6 aya kadar hapis cezasıyla karşı karşıya kaldığı ifade edildi. Ayrıca yetişkin içerikli materyallerin paylaşımının da hapis cezası ve ağır para cezası ile sonuçlanabileceği bildirildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde