Dr. Harun Ö, gencin hayatını kabusa çevirdi!

Dr. Harun Ö, gencin hayatını kabusa çevirdi!

İstanbul’da özel bir hastanede cinsiyet değiştirme ameliyatı olan Coşkun B., ameliyat sırasında vücuduna yapılan özel bölgedeki kanamanın durmaması üzerine hayatının tehlikeye girdiğini öğrendi.

Dr. Harun Ö, gencin hayatını kabusa çevirdi!
16px
24px
20.08.2020 14:02
ABONE OLgoogle

Kendisini ameliyat eden Doçent doktordan şikayetçi olan gencin, ihbarı üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

20 yaşındaki Coşkun B., yurtdışında yaşıyordu. Genç adam, çocukluk yıllarından beri kendisini kadın olarak hissettiğini söyleyerek, psikiyatri ve psikolog tedavisi almaya başladı. Uzun yıllar devam eden tedavi sonrası özel bir klinik kadın olmasının zorunlu bir hal olduğunu belirten bir rapor verdi.

KADIN OLDU

Rapor sonrası Coşkun, cinsiyet değiştirme ameliyatı olmaya karar verdi. Yaptığı araştırmalar sonrası İstanbul Şişli'de özel bir hastane bulan genç, ameliyat için yetkililerden gerekli bilgileri aldıktan sonra 50 bin liraya el sıkıştı.

KANAMASI DURMADI

20 Temmuz günü İstanbul'a gelerek ameliyat masasına yatan Coşkun B., artık kadın olmuştu. Gence, cinsiyet değişikliğinden sonra kadınsal uzuvlar eklenmiş ve hormon tedavisi başlamıştı. Fakat iddiaya göre, özel bölgesi sürekli olarak kanıyordu. Aradan günler geçmesine rağmen kanı durmayan genç, yeniden hastaneye başvurunca bağırsaklarının bir kısmının parçalandığını anladı.

ŞİKAYETÇİ OLDU

Başka bir hastaneye giderek muayene olan Coşkun B.'nin ameliyatının eksik ve yanlış yapıldığı tespit edildi. Hayatının tehlikede olduğu belirlenen 20 yaşındaki genç, kendisini ameliyat eden Doçent Doktor Harun Ö. hakkında şikayetçi olunca olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Dilek Yaman/Sabah

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde