Doktor Ender Saraç'ın eşi, korumasına 'Şerefsiz' dedi mi?

Doktor Ender Saraç'ın eşi, korumasına 'Şerefsiz' dedi mi?

Doktor Ender Saraç’ın eşi ile koruması birbirine girdi. Benan Saraç’ın sigara içtiği için tartıştığı koruma, hakarete maruz kaldığını ileri sürerek şikayetçi oldu

Doktor Ender Saraç'ın eşi, korumasına 'Şerefsiz' dedi mi?
16px
24px
03.09.2021 11:19
ABONE OLgoogle

Doktor Ender Saraç, geçtiğimiz aylarda emekli polis memuru Ahmet Usta'yla kendisini koruması ve şoförlüğünü yapması için anlaştı.

Sabah'tan Dilek Yaman Demir'in haberine göre koruma görevlisi, 20 Mayıs günü Ender Saraç ve eşi Benan Saraç'ın sahibi olduğu Levent'teki muayenehanenin önüne geldi.

İddiaya göre sigara içerek patronunu beklemeye başlayan koruma görevlisi, Benan Saraç tarafından "Sigara içme" diye uyarıldı. Koruma görevlisi ise "Ben emirleri Ender beyden alırım" diye karşılık verdi.

BANA 'ŞEREFSİZ' DEDİ

BENAN Saraç, korumadan şirketten ayrılmasını istedi. Ertesi gün Ender Saraç'la muayenehaneye giden koruma, Benan Saraç'la karşılaştı.

İddiaya göre Benan Saraç, koruma görevlisini videoya çekmeye başlayınca yine tartışma çıktı. Olay büyüyünce ikili, karakola giderek birbirlerinden şikayetçi oldu.

Saraç, Ahmet Usta yüzünden huzurunun bozulduğunu söyledi. Koruma görevlisi ise "Bana 'Şerefsiz' diyerek hakaret etti" diye ifade verdi. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde