Doğu Perinçek: Zonguldak açıklarında hidrokarbon yatakları bulundu

Doğu Perinçek: Zonguldak açıklarında hidrokarbon yatakları bulundu

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, CNN Türk ekranlarında Zonguldak açıklarında hidrokarbon yataklarının bulunduğunu ifade etti.

Doğu Perinçek: Zonguldak açıklarında hidrokarbon yatakları bulundu
16px
24px
19.08.2020 18:53
ABONE OLgoogle

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında Zonguldak açıklarında doğal gaz kaynakları bulunduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Cuma günü müjde açıklayacağız' sözleri ve Karadeniz'de doğal gaz bulundu haberleri üzerine Ahmet Hakan'ın sorusunu yanıtlayan Perinçek, "Sayın Cumhurbaşkanımıza bırakalım müjdeyi ama Zonguldak açıklarında hidrokarbon yatakları bulunduğunu son bir iki gün içerisinde biz de öğrendik. Sayın Cumhurbaşkanımız müjdesini kendisi verecektir, müjdenin ne olduğu konusunda bir açıklama yapmayalım." ifadelerini kullandı. Habertürk yazarı Sarıkaya açıkladı: Tuna-1 ve Kıyıköy'de doğalgaz bulundu Bloomberg: Türkiye Karadeniz’de enerji kaynağı buldu! Albayrak: Cuma günü Türkiye için eksen değişikliği olacak

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde