Doğu Perinçek: Mehmet Ağar’a kefilim

Doğu Perinçek: Mehmet Ağar’a kefilim

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar hakkında, "Ben Mehmet Ağar'a kefilim. Onun Türkiye'ye gerekli bir şahsiyet olduğu kanısındayım" dedi.

Doğu Perinçek: Mehmet Ağar’a kefilim
16px
24px
01.08.2022 04:33
ABONE OLgoogle

Gazeteci Şaban Sevinç sosyal medyada yaptığı programda Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'i konuk aldı.

Sevinç'in Mehmet Ağar ile ilgili "Vatansever ve sicili de kahramanlıklarla dolu" sözlerini hatırlatması üzerine Perinçek, "Burada da yinelemek istiyorum, Sayın Mehmet Ağar geçmişte aslanlar gibi PKK'yla mücadele etmiş, FETÖ'yle mücadele etmiş bugünkü duruşu da milli olan emniyette de hep başarı sicili olan bir devlet adamıdır. Bugün bakın kim PKK'ya karşı kim FETÖ ile mücadele ediyor kim Amerikan emperyalizmine tavır alıyor. Azerbaycan televizyonuna da samimi beyanatlarda bulundu. "Geçmişte hatalar yaptık, solculara bir takım suçlamalar yönelttik" Tabi şimdi onun böyle suçlanması bugünkü durum ile ilgili. Onun bugün Amerikan emperyalizmine, FETÖ'ye PKK'ya tavırlı olması ile ilgili ve ondan dolayı da hedef alanlar da sicilleri bozuk adamlar. O bakımda ben Mehmet Ağar'ı savunuyorum, ona kefilim. Onun Türkiye'ye gerekli bir şahsiyet olduğu kanısındayım" ifadelerini kullandı. Sedat Peker'den peş peşe 'Doğu Perinçek' paylaşımları

Ne olmuştu?

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Sedat Peker’in İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar’ı hedef almasına tepki göstermişti.

Sedat Peker’in Mehmet Ağar’ı hedef almasının anlamlı olduğunu savunan Perinçek, Ağar’ın Amerika tarafından hedef alınan bir devlet adamı olduğunu iddia etmişti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde