Doğtaş-Kelebek satış hedefini 1 Milyar TL'ye revize etti

Doğtaş-Kelebek satış hedefini 1 Milyar TL'ye revize etti

Dogtas Mobilya ve Kelebek Mobilya markalarını çatısı altında bulunduran Doğanlar Yatirim Holding, yılsonu hedeflerini pozitif yönde revize etti.

Doğtaş-Kelebek satış hedefini 1 Milyar TL'ye revize etti
16px
24px
16.07.2020 10:04
ABONE OLgoogle

Şirketten KAP'a yapılan aciklamada, pandemi sürecinde e-ticaret yoluyla yapilan satışlarda büyüme yaşandığı ve yeni yatırım  kararlari ile birlikte istihdamda artış olacagi belirtildi. 

VERGI DESTEGI SATISLARA YARAYACAK

Mobilya sektöründe alınan KDV'nin yüzde 18'den 8'e düşürülmesi ile satışlarda yaşanacak olan artış ile doğru orantılı olarak, sirketin 2020 sonu satış hedefinin 1 milyar TL'ye çıkarıldı belirtilen aciklamada; konsolide satış gelirlerinde yüzde 64 ilâ 66 arasında büyüme gerçekleşeceği belirtildi

300 YENI ISTİHDAM 

Sektörün büyümesi ile birlikte yatırımlarına hız veren şirket, aynı zamanda ek bina yatırımı yapacagini ve istihdam hedeflerini de yükselteceğini açıkladı. Yapilan açıklamada 300 yeni çalışanın şirket bünyesinde istihdam edileceği belirtildi.

Doğtaş'tan KAP'a yapılan açıklama şöyle...

 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde