Doğa Koleji: Kurum satılırsa ödemeler yapılacak

Doğa Koleji: Kurum satılırsa ödemeler yapılacak

Son günlerde öğretmenlere maaşlarını ödeyemediği için gündeme gelen Doğa Koleji okulların satış süreciyle ilgili açıklamada bulundu.

Doğa Koleji: Kurum satılırsa ödemeler yapılacak
16px
24px
09.12.2019 04:14
ABONE OLgoogle

Maaşlarını alamayan öğretmenlerin dersleri boykot ettiği Doğa Koleji’nden açıklama yayımlanarak, ‘kurumun devri gerçekleştiğinde geciken ödemelerin yapılacağı’ ifade edildi.

4 Aralık’ta ‘bakanlığa yapılan ihbarlar sonucunda’ Milli Eğitim Bakanlığı Doğa Koleji’ne soruşturma başlatmıştı.

Öğretmenlerine maaşlarını düzenli bir şekilde ödeyemediği için veliler tarafından da protesto edilen Doğa Koleji, satış süreciyle ilgili önemli bir gelişmeyi paylaştı.

Okul, satış sürecinin ardından geciken ödemelerin gerçekleştirileceğini belirtti.

Doğa Koleji’nden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı;

“Mensubu olmaktan gurur duyduğumuz Büyük Doğa Ailesinin son günlerde yaşadığı olaylar hepimizi derinden üzmüştür. Öğrencilerimizin, velilerimizin ve çalışanlarımızın göstermiş olduğu destek, anlayış ve dayanışmaya teşekkür ediyoruz.   Doğa Koleji’ni almak için vakıf üniversitesi devrede Alıcı kurumla görüşmeler halen devam etmektedir. Takdir edersiniz ki yapımızın büyüklüğü, devir görüşmelerine ilişkin süreci uzatmıştır. Devrin gerçekleşmesiyle birlikte, öncelikle çalışanlarımızın geciken ödemeleri yapılacaktır.  Doğa Koleji’nin sahiplerine 240 milyon liralık icra takibi Okullarımızdaki eğitim ve öğretim faaliyetleri kesintisiz olarak devam etmektedir. Bu vesileyle öğrencilerimizi sevgiyle kucaklıyor, saygılarımızı sunuyoruz.

Doğa Koleji”

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde