Dikran Masis 'Görüntüleri kaldırın' demişti! Mahkemeden şok karar!

Dikran Masis 'Görüntüleri kaldırın' demişti! Mahkemeden şok karar!

Sosyetede yaşanan skandal magazin gündemine son dakika olarak düşmüştü. Dikran Masis’in kızı Alexandra’nın, 4 yaşındaki oğluna içki içirdiği ve yüzüne esrar üflediğine dair haberler magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Dikran Masis 'Görüntüleri kaldırın' demişti! Mahkemeden şok karar!
16px
24px
18.07.2021 11:07
ABONE OLgoogle

Ünlü iş insanı Dikran Masis, kızı Alexandra’nın eşiyle olan boşanma davalarında isminin geçtiğini ve hedef haline getirildiğini belirtti. Masis, haberlerin erişime engellenmesini istedi ancak talebi reddedildi.

Sabah'ın haberine göre ünlü iş insanı Dikran Masis, kızı Alexandra'nın eşiyle olan boşanma davalarında isminin geçtiğini ve hedef haline getirildiğini belirtti. Masis, haberlerin erişime engellenmesini istedi ancak talebi reddedildi.

İTİBARIM ZEDELENDİ

Ünlü müzayedeci Dikran Masis'in damadı Şafak Susamcıoğlu, savcılığa başvurarak karısı ve ailesi hakkında korkunç iddialarda bulunmuş, Alexandra'nın 4 yaşındaki oğluna içki içirdiğini anlatmıştı.

Bunun üzerine Masis, Nöbetçi Sulh Ceza Hâkimliği'ne başvurup Alexandra'nın eşiyle olan boşanma davalarında isminin geçtiğini ve hedef haline getirildiğini belirtti.

İtibarının zedelendiğini savunan iş insanı, söz konusu haberlerin erişime engellenmesini talep etti ancak talebi reddedildi.

Dilek Yaman demir/Sabah

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde