Demirören Grubu'nda skandal! Babalarını unuttular

Demirören Grubu'nda skandal! Babalarını unuttular

Demirören Medya Grubu'nun kurucusu Erdoğan Demirören, ölümünün birinci yılında kurduğu medya grubu tarafından unutuldu.

Demirören Grubu'nda skandal! Babalarını unuttular
16px
24px
10.06.2019 07:16
ABONE OLgoogle

Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören 8 Haziran 2018'da vefat etmişti. 79 yaşında hayatını kaybeden Erdoğan Demirören'in kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olduğu Demirören Holding, Doğan Yayın Grubu'nu satın almasıyla gündeme gelmişti.

Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören'in vefatının üzerinden sadece 1 yıl gibi kısa bir süre geçti. Hürriyet ve Kanal D'nin yeni sahibi Erdoğan Demirören vefat etti

Hürriyet, Milliyet, Kanal D, DHA, CNN Türk'ü bünyesinde bulunduran Demirören Medya'nın kurucusu Erdoğan Demirören, ölümünün birinci yılında kurduğu medya grubu tarafından tek bir cümleyle bile anılmadı.

MedyaRadar'da yer alan habere göre, 8 Haziran 2019 yani Cumartesi sabahı Demirören Holding'in bünyesinde yer alan Hürriyet, Milliyet, Posta, CNN Türk, Fanatik ve Demirören Haber Ajansı gibi çok sayıda yayın kuruluşunda tek bir cümle ve haber bile yer almadı.

Grubun başına Erdoğan Demirören'in ardından oğlu Yıldırım Demirören geçmişti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde