Demet Şener yeniden aşka geldi; hangi iş insanıyla aşk yaşıyor?

Demet Şener yeniden aşka geldi; hangi iş insanıyla aşk yaşıyor?

Ocak ayında 19 aylık eşi Cenk Küpeli ile anlaşmalı olarak boşanan Demet Şener, yeni bir aşka yelken açtı!

Demet Şener yeniden aşka geldi; hangi iş insanıyla aşk yaşıyor?
16px
24px
25.08.2021 07:28
ABONE OLgoogle

Sıkı durun… Bu yazın son aşk bombasını patlatıyorum! Ocak ayında 19 aylık eşi Cenk Küpeli ile anlaşmalı olarak boşanan Demet Şener, yeni bir aşka yelken açtı! Bu arada sakın yanlış anlaşılmasın!

Demet Şener'in kalbini çalan kişi; Küpeli ile ayrılığı sonrası, 2018'de olaylı bir şekilde boşandığı ve aralarındaki buzları erittiğini söylediği çocuklarının babası İbrahim Kutluay değil. Lojistik işiyle uğraşan iş insanı Tolga Arman.

KIZLARI ARKADAŞ

Bir arkadaşım, önceki akşam Nobu'da Demet Şener ve çocukları İrem ile Ömer'i gördüğünü, masalarında bir erkek ile kızının oturduğunu ve Demet Şener'in o erkekle çok samimi olduğunu söyleyince Demet Hanım'ı aradım.

"Yeni bir aşk mı var?" diye sorduğum Demet Hanım'dan "Evet" cevabını aldım. Demet Hanım, yaklaşık bir aydır flört ettiklerini ve kızı ile Tolga Bey'in kızının aynı yaşta ve iyi arkadaş olduklarını söyledi. Gayet mutlu olduklarını da belirten Demet Şener'in mutluluğu daim olur inşallah.

Bülent Cankurt/Sabah

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde