Davutoğlu'na yakın ismin evi kurşunlandı

Davutoğlu'na yakın ismin evi kurşunlandı

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün'ün Sakarya'daki evine, silahlı saldırı düzenlendi.

Davutoğlu'na yakın ismin evi kurşunlandı
16px
24px
08.12.2020 15:48
ABONE OLgoogle

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün'ün Sakarya'daki evine S.A. isimli zanlı silahlı saldırı düzenledi.

Adapazarı ilçesi Tekeler Mahallesi’nde öğle saatlerinde meydana gelen olayda, S.A. adlı şüpheli, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün’ün evine, pompalı tüfekle ateş etti. Üstün ailesinin Ankara’da olduğu sırada gerçekleşen saldırıda, evin camları kırıldı.

Saldırgan S.A. olay yerinden polisi arayarak, teslim olacağını bildirdi. Adrese giren polis ekipleri S.A.'yı gözaltına aldı. Saldırıyı gerçekleştiren S.A.’nın 3 aydır borcunu ödemediğini iddia ettiği kişinin Üstün’ün evinde saklandığı iddiasıyla kurşunlama olayını gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi. Şüphelinin farklı suçlardan sabıka kaydı bulunduğu öğrenilirken, polis, olayla ilgili inceleme başlattı. 

Gelecek Partisi Sözcüsü: Artık kimsenin can ve mal güvenliğinin kalmadığını büyük bir üzüntüyle tekrar görüyoruz

Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan sosyal medya hesabından konuya ilişkin açıklamasında, "Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcımız ve Sakarya eski milletvekilimiz Sn. Ayhan Sefer Üstün’ün, Adapazarı’ndaki evine saat 11:30 sularında 'silahlı saldırı' düzenlenmiştir. Kendini S.A. olarak tanıtan saldırgan, emniyet kayıtlarına göre geçmişte benzer olaylara karışmış çete suçlarından sabıkası olan ve intihara meyilli bir şahıstır. Saldırı Sn.Üstün’ün komşuları tarafından ihbar edilmiş bunun üzerine olay yerine gelen güvenlik birimlerimiz şahsı göz altına almıştır. Saldırganın aynı zamanda kendisini ihbar ettiği de anlaşılmıştır. Olay anında Sn.Üstün ve ailesi şehir dışında olduğu için herhangi bir zarar görmemiştir. Söz konusu hadise ile ülkemizin geldiği noktayı, artık kimsenin can ve mal güvenliğinin kalmadığını büyük bir üzüntüyle tekrar görüyoruz.Türkiye’de temiz siyaset ve güvenli gelecek ilkesiyle çıktığımız yolda, çetelerin ve yönlendirdikleri kriminal kişilerin korkutmaya ve sindirmeye yönelik bu saldırıları bizleri yıldıramayacak.Sn. Üstün’e tekrar geçmiş olsun diyor, bu alçak saldırıyı şiddetle kınıyoruz." ifadesini kullandı. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde