Davutoğlu: AK Parti'yi kim yönetiyor? "Cumhurbaşkanı 'Sen kimsin?' demiyor"

Davutoğlu: AK Parti'yi kim yönetiyor? "Cumhurbaşkanı 'Sen kimsin?' demiyor"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Doğu Perinçek'e "Sen kimsin?" demediğini söyleyen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu dikkat çeken sözler sarf etti.

Davutoğlu: AK Parti'yi kim yönetiyor? "Cumhurbaşkanı 'Sen kimsin?' demiyor"
16px
24px
04.06.2020 09:29
ABONE OLgoogle

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Independent Türkçe'den Cihat Arpacık'a açıklamalarda bulundu.

Siyasi gündeme dair konuşan Davutoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'e dair de dikkat çeken sözler sarf etti.

Davutoğlu, "Gelecek Partisi'nin çıkışını engelleme, Gelecek Partisi'ne saldırma görevi Bahçeli ve Perinçek'e verilmiş gözüküyor. Bu da onların iş bölümü" ifadelerini kullandı.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in "Biz yönetiyoruz AK Parti'yi" dediğini söyleyen Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ise Perinçek'e "Sen kimsin?" demediğini kaydetti. Eski Başbakan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun söz konusu ifadeleri "AK Parti'yi kim yönetiyor?" sorusunu akıllara getirdi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun konuya ilişkin açıklamasından satır başları şu şekilde:

Gelecek Partisi'nin çıkışını engelleme, Gelecek Partisi'ne saldırma görevi Bahçeli ve Perinçek'e verilmiş gözüküyor. Bu da onların iş bölümü

Perinçek oy oranına bakarsanız güçsüz ama sesine bakarsanız, iyi gürültü çıkartıyor

Perinçek "Biz yönetiyoruz AK Parti'yi" diyor, AK Partililer de, herkese ayar veren Sayın Cumhurbaşkanı da Perinçek'e "Sen kimsin?" demiyor

Perinçek kanal kanal gezerek "28 Şubat altın dönemini şimdi yaşıyor, bütün tarikatler ve dini gruplarla mücadele şimdi yürüyor" diyor, AK Parti'den bir kişi de çıkıp "Sen kimsin?" diyemiyor

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde