Danışman Mariam Kavakçı'dan 'Halifemiz RTE' paylaşımı

Danışman Mariam Kavakçı'dan 'Halifemiz RTE' paylaşımı

Merve Kavakçı'nın kızı ve Cumhurbaşkanı danışmanı olan Mariam Kavakcı, 'Halifemiz Erdoğan' paylaşımı yaptı.

Danışman Mariam Kavakçı'dan 'Halifemiz RTE' paylaşımı
16px
24px
23.08.2022 05:03
ABONE OLgoogle

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın danışmanlarından Mariam Kavakcı, sosyal medya hesabından peş peşe paylaşımlar yaptı.

Malezya Büyükelçisi'yken geçen ay merkeze çekilen Merve Kavakcı'nın kızı olan Mariam Kavakcı, Instagram hesabından Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun cadde direğine asılmış bir afişinin görüntüsünü, "Din düşmanları, teröristler ve vatan hainleriyle yan yana duran kimseye hakkımız helal değil. Yok olacaksınız hepiniz çok yakında" ifadeleriyle paylaştı.

Kavakçı bunun ardından, muhalefet partilerinin yer aldığı altılı masanın bir fotoğrafını paylaşırken "Kıskançlık insanları ne rezil hallere düşürüyor anladınız mı? Yazıklar olsun... Bir de Müslümanız diyorlar" ifadelerini kullandı.

Kavakcı'nın bir diğer paylaşımı ise "halifemiz_rte" isimli bir hesabın adının yazılı olduğu AK Parti'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan fotoğrafı oldu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde