Damat'tan muhteşem Babalara 'Magic Suit'

Damat'tan muhteşem Babalara 'Magic Suit'

Dünyanın en güvenilir markası babanız için en özel hediyeler, yaz sezonu ürünlerinde %30 indirime ek 500 TL al 350 TL öde fırsatı ile sizleri bekliyor!

Damat'tan muhteşem Babalara 'Magic Suit'
16px
24px
15.06.2020 13:24
ABONE OLgoogle

D’S Damat’ın çok yönlü ve fonksiyonel tasarımları babalar gününde en şık hediye seçenekleri ile raflarda yerlerini aldı. Yaz aylarının gözdesi nefes alan kumaşlardan üretilen gömlekler, rahatlığın ve hafifliğin resmiyete bürünmüş hali örme ceketler ve yalın tasarımları ile sade şıklığın anahtar parçaları polo yakalı t-shirtler ve keten gömlekler u babalar gününde %30 indirime ek 500 TL al 350 TL öde fırsatı ile keşfedilmeyi bekliyor.

Katla, rulo yap, çantasında taşı! Kırışmaz kumaştan üretilen ve katlanarak kendi çantasında taşınabilen blazer ve pantolonlar inovasyonun hayatı kolaylaştıran yüzünü yansıtıyor. Çantası mendile dönüşen bu harika tasarım ne zaman bir toplantıya çağırılacağı belli olmayan babalar için vazgeçilmez olacak.

 

 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde