Damat Tween koleksiyonları artık Metaverse'den yapıyor

Damat Tween koleksiyonları artık Metaverse'den yapıyor

Dünya moda perakendesinin yükselen yıldızı Damat Tween’in metaverse’te yaratacağı moda akımı için geri sayım başladı.

Damat Tween koleksiyonları artık Metaverse'den yapıyor
16px
24px
13.04.2022 15:48
ABONE OLgoogle

Modada Türkiye’nin ilk metaverse mağazasını açmaya hazırlanan ünlü marka, geleceğin yeni evreninde ilk kez 2022 Yeni Sezon Koleksiyon Eğitimi’ni gerçekleştirdi. Böylece Damat Tween, dünya çapında gelişme hızı ile “geleceğin evreni” olarak adlandırılan Metaverse mağazasına bir adım daha yaklaştı. 

Markanın üst düzey yöneticileri ve ürün tasarım ekipleriyle birlikte toplam 70 kişinin yer aldığı eğitimde, Orka Holding bünyesinde yer alan Damat Tween ve D’S damat markalarının yeni sezon trendleri, güncel moda akımları, stil önerileri ve kumaş kalıp bilgileri ele alındı.

Çalışanlar, katılımları ile birlikte şirketin dijitalleşme sürecinde aktif rol aldı ve bu sürecin bir parçası haline geldi. Eğitimde konuşmacıların 3D avatarı da metaverse’te yer aldı. Şirket içi eğitimlere farklı bir soluk kazandırmanın yanı sıra çalışan motivasyonuna olumlu yönde katkı sağlandı.

Metaverse’te de sürdürülebilir başarının öncüsü olacak

Geleceğin yeni evreninde de sürdürülebilir başarı hedefleyen Damat Tween, buna yönelik olarak bir süre önce GoArt Metaverse platformu ile iş birliği gerçekleştirmişti.

Ünlü marka, dünya çapında yepyeni bir çığır açan metaverse mağazasında müşterilerine her şeyden önce zaman tasarrufu ayrıcalığı sunmayı planlıyor. Damat Tween metaverse mağazası ile müşteriler de artık ev ya da ofis gibi bulundukları mekanlardan çıkarak mağazaya gitmek ve vakit kaybetmek zorunda kalmayacak. 

?ref_src=twsrc%5Etfw">April 13, 2022

Markanın ayrıcalıklı müşterileri, diledikleri lokasyondan Artırılmış Gerçeklik (Augmented Reality - AR) ve Sanal Gerçeklik (Virtual Reality - VR) teknolojileri ile metaverse mağazasında sanal gezinti yaparak Damat Tween koleksiyonlarını tüm özellikleri ile inceleyebilecek, istedikleri kıyafeti, istedikleri bedende kendi avatarlarına (sanal kimlik) giydirme fırsatı yakalayacak. Ve beğendikleri ürünleri online olarak satın alarak alışverişlerini tamamlayabilecek. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde