DEVA'dan istifa etti, Akşener'in başdanışmanı oldu

DEVA'dan istifa etti, Akşener'in başdanışmanı oldu

DEVA Partisi'nden istifa ederek İYİP Genel Başkanı Akşener'in başdanışmanı olan eski TÜİK Başkanı Aydemir, DEVA Partisi hakkında 'Neden gittiğime kafa yorarlarsa belki parti olurlar' dedi.

DEVA'dan istifa etti, Akşener'in başdanışmanı oldu
16px
24px
05.07.2022 19:33
ABONE OLgoogle

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı görevini sürdürürken altı ay önce partisinden istifa eden eski TÜİK Başkanı Birol Aydemir, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in başdanışmanı oldu.

T24'den Candan Yıldız'ın haberine göre Birol Aydemir konuyla ilgili yaptığı açıklamada "DEVA'daki arkadaşlar nereye gittiğimden çok neden gittiğime kafa yorarlarsa belki parti olurlar" ifadelerini kullandı.

Aydemir, istifa gerekçesini ''DEVA Partisi kurulduğundan bu yana, parti yönetimi ve siyaset yapma anlayışımıza bunları maalesef yeterince yansıtamadığımızı düşünüyorum. Bu ilke ve prensipler yeterince sahiplenilmeden adil bir yönetim sergileneceğine ve başarılı olunacağına inanmadığımı da ifade etmekte yarar görüyorum'' sözleriyle duyurmuştu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde