DETKİB, DENİB oldu mutlu sona ulaştı

DETKİB, DENİB oldu mutlu sona ulaştı

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kocasert, Resmi Gazete'de yayınlanan ilanla mutlu sona ulaştıklarını söyledi.

DETKİB, DENİB oldu mutlu sona ulaştı
16px
24px
04.08.2010 17:49
ABONE OLgoogle

Kocasert, Denizli Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği'nin (DETKİB), Denizli İhracatçılar Birliği olarak isim değişikliğine gitmesi için çok beklediklerini, mücadeleci bir süreç geçirdiklerini, tüm Türkiye'ye örnek olacak bir başarıya imza attıklarını belirtti. 

     Bundan sonraki çalışmalarını DENİB olarak gerçekleştireceklerini dile getiren Kocasert, bu isimle birçok başarıyı gerçekleştireceklerini bildirdi. 

     Denizli ihracat performansının daha doğru bir şekilde kamuoyuna yansıtılması için bunun çok önemli bir adım olduğunu ifade eden Kocasert, ''Hem diğer sektörlerde faaliyet göstermekte olan Denizlili ihracatçı firmalara kendi şehirlerinde hizmet alabilme kolaylığının sağlanması, hem de tüm Denizli ihracatını temsil edebilecek bir ihracatçılar Birliği'nin daha güçlü ve daha aktif olabileceği düşüncesinden hareketle, Denizli Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (DETKİB)'nin, Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) olarak yeni bir kimlik kazanması için yaptığımız girişimler olumlu sonuçlandı'' dedi. 

     Kocasert, 6 Ağustos Cuma günü DENİB Konferans Salonu'nda Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf'ın katılımıyla bir tören düzenleyeceklerini sözlerine ekledi.
     Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında Denizli'de kurulu Denizli Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği'nin unvanı Denizli İhracatçılar Birliği olarak değiştirilmesine ilişkin ilan yer almıştı. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde