D’S Damat’tan “Büyüksün Cuma” Kampanyası

D’S Damat’tan “Büyüksün Cuma” Kampanyası

Ve beklenen gün geldi! D’S Damat’tan “Büyüksün Cuma” Kampanyası başladı!

D’S Damat’tan “Büyüksün Cuma” Kampanyası
16px
24px
27.11.2019 09:30
ABONE OLgoogle

3 ve üzeri ürün alışverişlerinizde net %60 indirim fırsatı 27-28-29 Kasım 2019 tarihleri arasında mağazalarda ve online shop’ta sizleri bekliyor!

KONFORUN EN DOĞAL HALİ

Sezonun vazgeçilmez parçası olan astarsız ve malzemesiz üretilen ceketler sağladıkları hareket kabiliyeti ve muhteşem hafiflikleri ile şıklığın yanında konforu ön plana çıkartırken, astarsız ve yumuşak vatkalı takım elbiseler çizgili, desenli ve baskılı gömlekler ve ince balıkçı trikolar sezonun anahtar parçalarını birbiri ile harmanlıyor.

RENKSİZLEŞEN DOĞAYA CAPCANLI TONLAR

Sezonun alışılagelmiş renkleri lacivert, gri ve siyahın yanında koleksiyonda öne çıkan bordo, mürdüm, portakal kızılı, avcı yeşili, derin haki, bronz tarçın ve badem tonları klasik çizgilerin dışına çıkıyor.

Özellikle ceketlerde ve balıkçı yaka kazak ve trikolarda kendini gösteren capcanlı renkler, hem takım elbiseler hem de sezonun anahtar parçaları kadife pantolon ve gömlekler ile kombinleniyor.

 

 

 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde