Cüneyt Özdemir: CNN Türk röportajımı yayınlamadı, ben de youtuber oldum

Cüneyt Özdemir: CNN Türk röportajımı yayınlamadı, ben de youtuber oldum

CNN Türk'te 5N1K programıyla tanınan ünlü televizyoncu nasıl youtuber olduğunu anlattı..

Cüneyt Özdemir: CNN Türk röportajımı yayınlamadı, ben de youtuber oldum
16px
24px
19.12.2019 10:01
ABONE OLgoogle

20’nci yılında ana eksende İstanbul temasının yer aldığı Marka Konferansı'nda ünlü televizyoncu yeni youtuber Cüneyt Özdemir konuştu.

Özdemir, Hanefi Avcı ile yaptığı röportajın CNN Türk'te yayınlanmaması üzerine youtuber olduğunu söyledi.

Özdemir, "Ben Hanefi Avcı ile röportaj yapmıştım. CNN Türk'e götürdüm, yayınlamadılar. Ben de ne yapayım diye düşünürken Youtube'a yüklemek aklıma geldi. Oraya yükledim çok izlendi bir hafta sonra Avcı tutuklandı. Sonra ABD'ye gittim. Orada Hakan Atilla, Rıza Sarraf davası vardı. Yanımda Hürriyet'in Washington temsilcisi Cansu Çamlıbel vardı. O na da demişler, "Aman sen sakın bulaşma". Dedik gel beraber gidelim davayı seyredelim. Kalktık gittik. Tuhaf bir davaydı. Ajanslardaki arkadaşlar haber geçiyor. Biz kaldık. O zaman Youtube'a koyalım dedik. Davadan önce 10 bin takipçim vardı. Bir anda 200 bine çıktı" dedi.

Özdemir, her şeyin kabul edilmeyen röportaj ve yayımlatamadıkları hikaye ile YouTube’da başladığını söyleyen “Bugün 800 bin aboneye ulaşmış durumdayız. Tek kişilik medya için büyük bir başarı. YouTube çok gerçek ve duygularınızın karşılığını direkt alıyorsunuz” diye konuştu.

İzleyicilerinin çoğunluğunun genç olduğuna dikkat çeken Özdemir, onlara ulaşmak için yaptığı bazı konuşmaların viral videolar haline geldiğini dile getirdi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde