Cumhuriyet gazetesinin yönetim değişikliği sonucunu yaratacak toplantı yapıldı. Gazetenin sahibi konumundaki Cumhuriyet Vakfı, mahkemenin kararını iptal ettiği 2013 yılındaki yönetim kurulu üyeleriyle bugün saat 14.00’te toplandı.
Cumhuriyet Vakfı Yönetim Kurulu toplantısında ilk olarak, hayatını kaybeden İlhan Selçuk ile Cüneyt Arcayürek’in yerine üye seçimi yapıldı.
Bu seçimle Doğu Perinçek'in genel başkanlığını yaptığı Vatan Partisi’nden İzmir 1. Bölge milletvekili adayı olan Turan Karakaş da Cumhuriyet Vakfı Yönetim Kurulu üyesi oldu.
Sona eren toplantı sonucunda Alev Coşkun yeniden Cumhuriyet Vakfı Başkanlığı'na seçildi.
Gazetenin yeni Genel Yayın Yönetmeni ise Aykut Küçükkaya oldu.
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |