Cumhurbaşkanı Erdoğan uçakta bir gazeteciyi azarladı: Bana ne kardeşim

Cumhurbaşkanı Erdoğan uçakta bir gazeteciyi azarladı: Bana ne kardeşim

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı uçağında bir yandaş gazeteciyi azarladığı iddia edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan uçakta bir gazeteciyi azarladı: Bana ne kardeşim
16px
24px
25.10.2022 05:08
ABONE OLgoogle

Rasim Ozan Kütahtalı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uçakta bir gazeteciye kızdığını iddia etti. Kütahyalı kendisine soru sorun gazeteciye Erdoğan’ın “Bana ne ayakta kalmaya bak” diye çıkıştığını söyledi.

Beyaz TV’de yer alan “Beyaz Futbol” programında yabancı hakemlerin Süper Lig’de görev yapması konusu tartışılırken eski futbolcu ve programın yorumcularından Sinan Engin bu konuyu Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çözeceğini belirtti.

“BANA NE KARDEŞİM AYAKTA KALMAYA BAK”

Bu sözlere karşı çıkan Rasim Ozan Kütahyalı her konunun Cumhurbaşkanı Erdoğan’a götürmenin doğru olmadığını ifade ederken bir örnek verdi.

Bir gazetecinin Cumhurbaşkanlığı uçağında Erdoğan’a “Efendim ben her kanala çıkıyorum. Bana çok saldırıyorlar. Acaba azaltsam mı” diye sorduğunu açıklayan Rasim Ozan Kütahyalı Erdoğan’ın o soruyu soran gazeteciye kızarak “Bana ne kardeşim. Kendin ayakta kalmaya bak” diye cevap verdiğini söyledi.

Programın sunucusu Ertem Şener ise  bu ifadelerin ardından Rasim Ozan Kütayhalı’yı siyasete girmemesi konusunda uyardı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde