Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mazbatası teslim edildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mazbatası teslim edildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mazbatası teslim edildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mazbatası kendisine verilmek üzere Meclis Başkanı Mustafa Şentop tarafından alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mazbatası teslim edildi
16px
24px
01.06.2023 15:28
ABONE OLgoogle

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın mazbatasını imzaladı.
YSK Başkanı Ahmet Yener, Cumhurbaşkanı Seçimi sonuçlarının Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından, yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Tayyip Erdoğan için hazırlanan mazbatayı TBMM'ye getirdi.

Yener, Meclis Başkanı Mustafa Şentop'a mazbatayı makamında teslim etti. Mazbatayı teslim alan Şentop, "İnşallah yemin töreni öncesinde mazbata, geçici Meclis Başkanı tarafından Cumhurbaşkanı'na takdim edilecek" dedi.

YSK Başkanı Yener de cumhurbaşkanı adayları, partiler ve seçmenlere teşekkür ederek, "Bu süreçte YSK, tüm verileri siyasi partilerimizle paylaşmış, partilerimizle şeffaf bir seçim süreci yürütülmüş ve sonuçlandırılmıştır. Sonuçların Türk milletine ve Türk demokrasisine hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.


patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde