Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın en sevdiği yemek: Kaşar-simit

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın en sevdiği yemek: Kaşar-simit

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da Taksim Camisi'nde cuma namazı kıldıktan sonra yakınlardaki bir simit tezgahına giderek çevredekilere simit dağıttı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın en sevdiği yemek: Kaşar-simit
16px
24px
04.11.2022 18:37
ABONE OLgoogle

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazı sonrası Atatürk Kültür Merkezi'ndeki Uluslararası Kadın ve Adalet Zirvesi'nde açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu'nun başörtüsü çıkışına değinen Erdoğan: "Biz diyoruz gel yeni anayasa yapalım. ayrım yapmadan bütün kadınlarımız bu süreci yaşansınlar. Şimdi arkadaşlarımız ziyarete gittiler, şu an gerek yok seçimden sonra çalışalım dediler. Sen bir gece çıktın düzenleme yapalım diyorsun, biz de gel diyoruz. Niye kaçak dövüşüyorsunuz." ifadelerini kullandı.

Erdoğan konuşması sırasında, "Genel başkan yardımcılarımdan bir tanesi Mamak'ta gençlerle bir araya geldi. Gençler soruyor, 'Bu Amerika ziyareti nedir, falan?'. Benim genel başkan yardımcım da gençlere, "O hamburger siyasetityi. Ben de şimdi sizlerle simit-kaşar siyaseti yapacağım" dedi. Ve arkadaşlarımızda onlara simit-kaşar ikram etti.

Benim de taaa gençliğimdem beri kaşar-simit her zaman hazır yemeğimdi. Hep o nu yaptım. Bundan dolayı da beni zaman zaman beni istihsal ettiler. Ama onların istihsasına rağmen biz mücadelemizi böyle sürdürdük" dedi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde