Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Akdeniz'deki çıkışını altı ay öncesinden bildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Akdeniz'deki çıkışını altı ay öncesinden bildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın doğum haritasını 6 ay önce yorumlayan Nihan Urel, 2020 yılında Türkiye ve Erdoğan için önemli gelişmelerin olacağı tarihleri öngörmüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Akdeniz'deki çıkışını altı ay öncesinden bildi
16px
24px
11.08.2020 16:45
ABONE OLgoogle

Nihan Urel, Şubat ayında youtube kanalında yaptığı yorumda Ağustos ayının ortasında uluslararası alanda çok yoğun ve Türkiye için dönüştürücü olacak hareketlenme yaşanacağını, Türkiye’nin uluslararası alandaki gündemde figuran olmak yerine, oyun kurucu olup geleceği için çok doğru adımlar atacağını öngörmüştü. 

Nihan Urel, yurtdışı gelişmelerin ve aksiyonların Türkiye tarihi açısından çok önemli olacağını ve yurt dışındaki aksiyonun ödüllerini alacağımızı belirtmişti. 

Urel, ‘’Hayalini kurduğu, zamanını beklediği girişimleri başlatma enerjisini kendinde bulucak ve korkusuzca girişimleri olucak. Jüpiter ve Mars o tarihlerde Erdoğan’ın doğum anındaki kuzey ay düğümüyle kavuşuyor.  Önüne gelen fırsatları kaçırmıyacak. 15 Ağustos’ta uluslarası alanda gücü zirve yapıcak. İçinde bulunduğu(muz) şartları istediği gibi yeniden oluşturma, kaderi yeniden yazma fırsatı elde edicek.10 kasım civarı yaptıklarının meyvesini alıcak. 10 Kasım’da tabanını iyice genişleticek’’ demişti.

İşte Nihan Urel'in altı ay önceki açıklamaları 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde