Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni müjde açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni müjde açıklaması

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti seyahatine ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, orada bir müjde vereceğini ve tüm dünyaya mesajlarının olduğunu açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni müjde açıklaması
16px
24px
16.07.2021 11:33
ABONE OLgoogle

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kıbrıs ziyaretine ilişkin olarak, "Müjdesini Kuzey Kıbrıs Parlamentosu'nda vermek istediğim bir adımımız var. Ön çalışmalarımızı bitirdik" dedi.

Cuma namazı çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Temmuz Pazartesi günü geniş bir heyetle gerçekleştirecekleri Kıbrıs ziyaretine ilişkin bilgi verdi.

Kuzey Kıbrıs Parlamentosu'nda konuşma yapacağını belirten Erdoğan, "Birinci gün Kuzey Kıbrıs Parlamentosu'nda milletvekillerine bir hitabımız olacak. Kuzey Kıbrıs'a, müjdesini orada parlamentoda vermek istiyorum, güzel bir adımımız var, ön çalışmalarını bitirdik" dedi. 

Erdoğan, Rize'de yaşanan sel ve heyelanla ilgili, "Rize'de biliyorsunuz her zaman bu tür felaketlerle karşı karşıya. Bol yağmur alan bir ilimiz. Çay bitkisi, gübreleme tekniği sebebiyle aldığı o yağmurla, azotun balçığa dönüştüğü bir bitki. Bu balçığa dönüşmesi de dikey bir kök olmadığı için onlar hep birlikte aşağıya doğru iniyor. Ağaçlama çay arasında yok. Eskiden, dikey köklü ağaçlar vardı, şimdi o ağaçlar söküldü onların yerine çaylıklar yapıldı" değerlendirmesinde bulundu.

15 Temmuz Müzesi'yle ilgili bir soru üzerine Erdoğan, "Dünyaya çok güzel mesajlar verecek, içeriği itibarıyla insanı duygulandıran, yeri geldiğinde gözyaşlarına hakim olamadığımız bir müze oldu" diye konuştu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde